Aktuelno

RODA JLS, Sloga Elite – Sloboda, 53:71

RODA JLS, Sloga Elite – Sloboda, 53:71

U PRVOJ ČETVRTINI SLOBODA JE BOLJOM IGROM POVELA SA 8 RAZLIKE,,U DRUGOJ ČETVRTINI JE POVEĆALA RAZLIKU NA 13. NA POČETKU TREĆE ČETVRTINE EKIPA SLOGE ELIT SMANJUJE RAZLIKU ALI POSLE TAJM AUTA EKIPA SLOBODE JE PRELOMILA UTAKMICU U SVOJU KORIST .U ČETVRTOJ ČETVRTINI KASNO BUĐEWE EKIPE SLOGE ELIT ŠTO JE BILO DOVOLJNO ZA KONAČNI REZULTAT 53-71.
IGOR VEQKOVIĆ, ZASLUŽENA POBEDA SLOBODE.FIZIČKI BOLJA EKIPA,MI SMO DALI SVE OD SEBE. MNOGO OFANZIVNIH SKOKOVA SLOBODE. MI SMO IMALI MNOGO PROBLEMA U NAPADU.MNOGO IZGUBLJENIH LOPTI I TO JE DALO KRAJNJI REZULTAT. PUNO SREĆE U NASTAVKU LIGE.
LUKA TODOSIJEVIĆ, ČESTITAM EKIPI *SLOBODE* NA FER I KOREKTNOJ IGRI.MEČ JE BIO FIZIČKI VEOMA ZAHTEVAN,SA ČVRSTOM ODBRANOM I MNOGO FAULOVA SA OBE STRANE.MEČ JE PRELOMILA TREĆA ČETVRTINA GDE NAS JE EKIPA *SLOBODE*PREVELA I PRIVELA MEČ KRAJU. ŽELIM EKIPI SLOBODE PUNO USPEHA U NASTAVKU SEZONE.
BRANKO KNEŽEVIĆ, ČESTITAM EKIPI SLOGE ELIT NA VEćOJ BORBENOSTI I ŽELJI I ŽELIM IM SREĆU U NASTAVKU LIGE.MI SMO UTAKMICU DOBILI NA INDIVIDUALNI KVALITET.
LUKA AKSENTIJEVIĆ, ČESTITAM EKIPI SLOGE ELIT NA FER I KOREKTNOJ IGRI.

More in Aktuelno