Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Actavis Academy, 72:50

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Actavis Academy, 72:50

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Prva utakmica u sezoni pobeđen protivnik koji je dosta žilav danas bio ali mi smo probali na početku sezone sve igrače nešto više i kadeta i idemo dalje.
VOJIN MEDAREVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Ušli smo bez energije u meč sporo smo ušli ali smo u drugom vremenu to popravili. Moramo još dosta da radimo na igri ako bi smo hteli da pobedimo neke jače ekipe.
MILAN PETROVIĆ TRENER KK ACTAVIS ACADEMY LESKOVAC, Krenuli smo agresivno bili smo dobri u prvom poluvremenu smo držali koncetraciju. Skokovi u trećoj i četvrtoj četvrtini je presudio i protivnička odbrana 1 3 1 koja nas je poremetila. Mi smo mlada ekipa koja pokušava da se makar fizički spremi za narednu sezonu. Borićemo se koliko možemo nadamo se da će sledeća utakmica biti dosta bolja. Čestitam protivničkim igračima na fer i korektnoj borbi i na pobedi.
PREDRAG STOJANOVIĆ IGRAČ KK ACTAVIS ACADEMY LESKOVAC, Borili smo se koliko smo mogli juče smo imali napornu utakmicu. Pružili smo otpor koliko smo mogli umorni smo od puta. Nadam se da će biti bolje u sledećem kolu kada smo domaćini.

More in Aktuelno