1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Novosadska ŽKA, 95:62

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Novosadska ŽKA, 95:62

Gošće su bile donekle ravnopravan takmac kvalitetnijoj domaćoj ekipi samo u prvoj četvrtini. Već nakon druge deonice, u kojoj su dominirale Milina Mišeljić i Jovana Adamović, kada je Vojvodina na poluvremenu imala 20 poena prednosti (44:24), pobednik se mogao naslutiti. U drugom delu, na krilima pomenutih igračica i vrlo dobrih sestara Radulović, Vojvodina je povećavala razliku, koja je iznosila i preko 30 poena. Do kraja, domaće su ritinski održavale visoku prednost.
Aleksandar Jovanović, Očekivali smo težu utakmicu. Gošće su tokom meča često menjale taktiku u odbrani i u napadu, ali smo na sve to uspeli da odgovorimo. Zadovoljan sam rezultatom i igrom, mada igrom ne u potpunosti, bilo je nekih grešaka koja nam se ponavlljaju iz meča u meč i na tome ćemo morati da poradimo.
Jovana Adamović, Nismo iuspoštovale baš sve što smo je dogovoreno u svlačionici, ali pobedile smo. Mislim da je naš veći individualni kvalitet presudio i napravio ovako veliku razliku.
Vesna Džuver, Na žalost, izgubile smo prevelikom razlikom. Sagorele smo u želji da dokažemo da dobro radimo i vredno treniramo i da zaslužujemo više. Iz tog razloga bilo je mnogo grešeka u našoj igri, ruke su se stegle, a kvalitetna ekipa kao što je domaća je to znalački kažnjavala.
Nikolija Jovanović, Napravile smo izuzetno veliki broj grešaka. To je osnovni razlog visokog poraza koji smo doživele, nismo uspele da pariramo domaćoj ekipi kojoj čestitam na pobedi.

More in 1.ŽLS