2.MLS

2.MLS, Zdravlje Leskovac – Bor RTB, 99:65

2.MLS, Zdravlje Leskovac – Bor RTB, 99:65

Domaća ekipa je dominirala terenom tokom cele utakmice.Nijednom nije bilo dileme da bodovi ostaju u Leskovcu. Jedina nepoznanica bila je razlika kojom će duel Zdravlja i novajlije u ligi biti završen.Prednost je mogla biti i veća,ali je trener Spasić pružio šansu svim igračima koji su fizički spremni za meč,a oni su uzvratili tako što su šestorica završila meč sa dvocifrenim brojem poena,a još trojica sa 8 i 9 postignutih poena.
Lazar Spasić, Mogu da budem zadovoljan rezultatom,kao i zalaganjem i disciplinom većine igrača jer smo imali dobar ritam tokom cele utakmice.Ovo je za nas podstrek ali i obaveza da ponovimo ovakvu igru na izuzetno teškom gostovanju narednog vikenda.Ekipi Bora puno sreće u nastavku takmičenja.
S. Stojković, Pokazali smo da kao tim imamo veliki potencijal,svi igrači su imali veoma dobar učinak,nadam se da ćemo u nastavku prvenstva igrati na ovakav način.Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri.
M.Nejkov, Za nas utakmica za zaborav,jednostavno nismo se snašli,okrećemo se nastavku prvenstva.Čestitke domaćinu na pobedi.
M.Rašić, Čestitam ekipi Zdravlja na pobedi,nama ostaje da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva koje neće biti nimalo lako.

More in 2.MLS