1.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Vršac d.o.o., 53:58

2.ŽLS, Ljubovija – Vršac d.o.o., 53:58

Borbena utakmica sa preokretima u rezultatima na kraju četvrtina. U domaćoj ekipi istakla se košarkašica Vera janjić sa 19 postignutih poena, sok je u gostujućoj Ljiljana Tomašević sa 18.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi gostiju, mislim da su danas bili bolji, mi smo pružili veliki otpor. Oni su iskusnija ekipa i konstantno treniraju za razliku od naših najiskusnijih igračica koje ne treniraju. Probali smo danas da iznenadimo goste i ako su oni bili favoriti. U pojedinim momentima smo igrali dobro, odbrana je bila dobra ali u napadu smo bili loši. Naši šuteri su zatajili, nismo uspeli da rešimo njihovu zonsku odbranu i zasluženo su pobedile ovu utakmicu.
Vera Janjić, Utakmica je bila neizvesna skoro do samog kraja. Pružali smo otpor koliko smo mogli. Ove sezone prioritet imaju mlađe igračice i trudimo se da one budu nosioci igre ove sezone. Ekipa Vršca ima izuzetnu ekipu, pretenduju da idu u prvu ligu, imaju četri pet igračica koje su došle iz prve lige i mislim da su najozbiljniji kandidat za ulazak u prvu ligu.
Miroslav Kanjevac, Čestitke ekipi Ljubovije, ovde je uvek vruć teren i znamo da uvek moramo da se potrudimo da bi pobedili. Došli smo da pobedimo jer su nam ambicije visoke.Imali smo nekoliko padova u igri ali smo uspeli da pobedimo.
Ljiljana Tomašević, Čestitam ekipi Ljubovije na sjajnoj utakmici. Malo nam je bilo potrebno vremena da se adaptiramo na malo grubljoj igri na koju nismo navikli ali smo se adaptirali. Imali smo preokret u drugoj četvrtini i to nas je opustilo, što se pokazalo pogrešno. Sva sreća što smo seu četvrtoj četvrtini se ponovo vratile u igri i završile utakmicu sa pobedom.

More in 1.ŽLS