2.MLS

2.MLS, Borac Zemun – Star, 106:79

2.MLS, Borac Zemun – Star, 106:79

Gosti iz Ledinaca su na samom startu krenuli veoma čvrsto u utakmicu I sa dosta ubacenih suteva yavrsili prvu cetvrtinu sa blagom prednoscu od 6 razlike.Domaca ekipa se posle uspavanog starta budi I do poluvremena preokrece reyultat u svoju korist.U trecoj cetvrtini ekipa Borac Zemun predvodjena raspolozenim Čelebicem I jakom igrom u odbrani pravi veliku razliku I na kraju trece cetvrtine void sa 30 razlike.U cetvrtoj cetvrtini domacinu je bilo dovoljno samo da privede utakmicu kraju I ostvari ubedljivu pobedu.
Vedran Popović, Čestitam gostujucoj ekipi na fer i korektnoj utakmici.Mi smo lose otvorili utakmicu i dozvolili gostima da sa otvorenim sutevima i skokovima u napadu drze svoj ritam.Kad smo uspeli da dodjemo do zeljene igre preokrenuli smo tok utakmice.Nesmemo sebi doyvoliti da pogotovo na svom terenu na ovaj nacin otvorimo utakmicu.Sledi nam gostovanje protiv Svetog Djordja za koje pocinjemo vec sutra da se spremamo
Čelebić Nino, Prva utakmica u sezoni,mi smo se kasno okupili a i ja sam se skoro prikljucio ekipi.Odlican rezultat za nas, ubacili smo 106 pena,moramo malo bolje da igramo odbranu i kontrolisemo skok.Nisam zadovoljan prvim poluvremenom ,u drugo smo usli sa dosta energije popravili igru pogotovo u odbrani.To je nacin na koji trebamo da igramo cele sezone.
D. Živković, Cestitao bih protivniku na zasluzenoj pobedi ,slabo smo kontrolisali drugo poluvreme gde je protivnik napravio razliku koju nismo mogli da stignemo.Trudicemo se da kroz trenin sve ispravimo i da se sto bolje pokazemo u sledecem kolu.
A. Štajer, Nasa prva ligaska utakmica ,ocekivao sam malo bolju igru. Ali svakako je ovo tek pocetak I nismo skroz uigrani.Mislim da ce nasa ekipa izboriti opstanak. Cestitam ekipi Borca na zasluzenoj pobedi.

More in 2.MLS