1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Vrbas, 80:50

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Vrbas, 80:50

Bolje su počele domaće na krilima Jovane Adamović pa su rano stekle osetniju prednost, ali su gošće uspele da smanje zaostatak. Ipak, u drugoj četvrtini domaći tim je stekao, ispostaviće se, nedostižnu prednost, koji je bez problema uvećavao i održao do kraja utakmice.
Aleksandar Jovanović, Značajan trijumf za nas, mada je rezultat možda previsok. Nije ovo bila toliko laka pobeda koliko možda na prvi pogled izgleda, Vrbas nije slaba ekipa. Zadovoljan sam našim izdaljem na 30ak minuta, a neke stvari ćemo morati da ispravimo u mečevima koji dolaze.
Jovana Adamović, Ispoštovali smo ono što smo se dogovorili u svlačionici. Posle dva uzastopna, teška gostovanja, s radošću smo igrale na svom parketu i što je najvažnije, ostvarili smo pobedu.
Nenad Marković, Čestitke ekipi Vojvodine na zasluženoj pobedi. ;Mi danas kao da mentalno nismo bili u utakmici. Mi nemamo kvalitet kao što ga ima domaći tim i kada uđemo u meč potpuno dekoncentrisano, poraz je očekivan.
Jovana Jovović, Jako loše otvorena utakmica s naše strane. Protivnice su dobro odreagovale na to, bile su, za razliku od nas koncentrisane. Iskoristile su naše loše izdanje i zasluženo pobedile.

More in 1.ŽLS