1.ŽLS

1.ŽLS, Partizan 1953 – Novosadska ŽKA, 68:58

1.ŽLS, Partizan 1953 – Novosadska ŽKA, 68:58

Svaka ekipa je dobila po jedno poluvreme, neizvesna utakmica od pocetka do kraja. Tim nzka predvodjene D.Gverom vodile su dobrim delom utakmice i imale u jednom trenutku 10 poena viska, partizan je utakmicu prelomio i okrenuo u svoju korist u 25 min. Osam vezanih poena partizanu donose prednostna 50:49. Partizan je odigrao sjajno odbranu i sveo gosce na nula poena punih 10 minuta. Partizan je u 35minutu vodio59:50 i serijom 17:1 osigurao pobedu.
Bojan Ivanovic, Cestitam ekipi zka na trudu i zalaganju,kao sto sam i rekao pre pocetka meca ekipa zka ce svakome biti nezgodan protivnik vecini ekipa u prvoj ligi,mlada su ekipa, borbena, talentovana. usli su u ovu utakmicu sa mnogo vise energije nego mi sto smo usli,trebalo nam je vremena da uhvatimo svoj ritam ali u drugom poluvremenu dosli smo do nase igre i preokrenuli rezultat i negde pokazali kako treba da izgledamo na svakoj utakimci tokom svih 40 minuta.imali smo na kraju dominaciju u skoku sto je i prelomilo ovaj mec,ono sto se pokazalo kao problem danas je visok broj promasenih slobodnih bacanja i za ovakvu vrstu utakmice veliki broj izgubljenih lopti na kojima cemo morati da poradimo u narednom periodu.
Branka Lukovic, Cestitam svojoj ekipi na pobedi i ekipi zka na odlicnoj prikazanoj igri,mislim da smo mi usli sa malom tremom u prvu utakmicu jer smo veoma mlada ekipa ali mislim da smo u drugom poluvremenu pokazali kako treba da igramo i da cemo iz utakmice u utakmicu ulaziti u sve bolju formu.
Vesna Dzuver, Cestitam ekipi partizana na pobedi,mi smo u prvom poluvremenu uspeli da iskontrolisemo skok i odrzavali rezultat cak imali i prednost.nasim greskama smo dozvolili ekipi partizana da se vrati medjutim u drugom poluvremenu nismo dobro branili visoke igrce partizana i imali smo dosta promasenih zicera.
Dunja Gvero, Imale smo tezak pocetak posle duge pauze,do kraja prvog poluvremena smo se nosile kako treba,medjutim slabiji malo pocetak drugog poluvremena,nismo se navikle i prilagodile malo jacem tempu i odbrani…tako da krivo mi je na propustenoj prilici da ubelezimo pobedu.

More in 1.ŽLS