Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Sloga, 91:47

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Sloga, 91:47

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Jedna od lakših utakmica jer protivnik nije bio kompletan došao je bez par igrača. Igrali su sa 5 igrača 30 minuta i nisu mogli da izdrže tempo koji smo im nametnuli tako da na kraju velika razlika ali u najvećoj meri zbog nedostatka njihove rotacije. Ostalo je još dva kola do kraja pa ćemo videti šta će i kako biti u narednom periodu.
ANDREJ JOKSOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Mislim da smo odigrali veoma kvalitetno borili smo se do kraja naporno vežbamo već nedeljama spremamo se za finalni turnir a to se i videlo na ovoj utakmici.
IGOR VUJOVIĆ TRENER KK SLOGA: Utakmica je bila teška pogotovu što smo mi došli sa pola ekipe ali mislim rezultatski i da je bila cela ekipa bila bi možda nešto manja razlika. Ova ekipa Dinamika je dobro popunjena na svim pozicijama. Mi smo se držali prvo poluvreme koliko smo mogli korektno, nekih 14 razlike uz neke stvari koje su nedopustive a to su da se ne prave faulovi kada nismo u bonusu. Treća četvrtina je bila presudna izgubili smo je sa dosta velikom razlikom sa ne igranjem odbrane pravljenjem nekih faulova, neke greške koje smo pravili ranije i sada se ponavljaju. Nama preostaje još 2 kola da ispravimo te greške ekipi Dinamika bih čestitao na fer i korektnoj igri.
STEVAN SAVIĆ IGRAČ KK SLOGA: Teška utakmica za nas izgubili smo velikom razlikom, nažalost dali smo sve od sebe ali ekipa Dinamika je jednostavno bolja i trudićemo se u sledećem kolu da bolje odigramo.

More in Aktuelno