Некатегоризовано

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Star, 86:61

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Star, 86:61

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Bojan Erić, Čestitam mojim igračima, mom timu na pobedi. Izuzetno bitna utakmica. Za nas je bitna pobeda da učvrstimo to 6. mesto na tabeli. Dobra utakmica, dobra energija i sve najbolje želim mojoj ekipi i ekipi Stara u daljem toku sezone.
Guševac Veljko, Želeo bih prvo da čestitam njihovoj ekipi na dobroj igri i da se zahvalim publici. Nastavljamo da treniramo i spremamo se za sledeće kolo protiv Zvezde.
Medaković Mile, Čestitke ekipi Radničkog. Fenomenalno su odigrali, ušli su odlično u utkamicu. Mi se nismo snašli u početku, pokušali smo to na kraju da izbalansiramo međutim nismo ni imali dovoljno snage. Napravili smo dosta grešaka, ali u svakom slučaju apsolutno zaslužena pobeda Radničkog.
Mulabdić Mateja, Loše smo otvorili utakmicu, loše smo gradili. Trebali smo bolje da odigramo odbranu, bolje skupljamo u odbrani. Protivnik je bio kvalitetniji i bolji danas. Drugo poluvreme smo uspeli da održimo neki egal. Bolje smo odigrali u napadu i u odbrani i bolje gradili. U 4. četvrtini smo već opet malo pali i protivnik je zasluženo pobedio utakmicu.

More in Некатегоризовано