Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Crvena zvezda mts, 74:70

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Crvena zvezda mts, 74:70

U Areni Štark ništa novo… Još jedna pobeda Partizana, što bi rekao naš slavni pesnik i muzičar Bora Čorba. Osim samog početka tj. Od 5 do 35 minuta Partizan je imao vođstvo oko 5 poena, koje je kada bi Zvezda stigla Partizan odmah odvajao maksimalno do 7 poena. U 35 minut ušlo se sa poravnatim rezultatom i kadeti kao da su prepisali od starijih selekcija, konfuznom igrom sa mnogo grešaka ali boljom koncetracijom Partizan je došao do pobede. Kvalitet igre obe ekipe nije bio na zavidnom i očekivanom nivou ali derbi kao derbi zbog krajnjeg rezultata nedozvoljava nadahnuti i tečnu košarku, što je pokazala i ova utakmica jer znamo da ovi dečaci znaju mnogo bolje. U ekipi Partizana bolji od ostalih bio je Mihailo Petrović,MVP utakmice a pomogli su mu Popović, Vukčević i Radovanović, dok je kod Zvezde bolji bio Šaranović uz pomoć Mihailovića, Matovića i Brankovića. Zaslužena pobeda Partizana
Bojan Simanić, Odigrali smo jednu dobru utakmicu, baš onoliko koliko je protivnik dozvolio i koliko nam je bilo potrebno za pobedu. Drago mi je da je svako ko je ulazio u igru dao doprinos u pobedi. Čestitao bi ekipi zvezde na fer i korektnoj igri i poželeo više sreće u nastavku prvenstva.
Mihailo Petrović, Igrali smo dobru košarku danas kako u odbrani tako i u napadu U odbrani smo dali svoj maksimum, zaustavili smo njihove napade i odbrana je odlučila utakmicu. Čestitke svim učesnicima igre na korektnoj igri a mojoj ekipi i na pobedi.

More in Aktuelno