Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Sloboda, 78:74

TRIGLAV KLS, Star – Sloboda, 78:74

Ekipa Stara mnogo bolje ulazi u meč i dobija prvu četvrtinu 17/11, takođe domaća ekipa Stara i u drugoj četvrtini nastavlja sa boljom igrom pre svega u napadu i dobija ovu četvrtinu 23/16, rezultat na poluvremenu iznosio je 40/27 za ekipu Stara. Takođe i u trećoj četvrtini domaćin kontroliše rezultat i odličnim šutem za tri poena povećava razliku koja je u 30 minutu iznosila 62:41. Ekipa Slobode tek u četvrtoj četvrtini počinje da se budi, i preko odličnog Čedomira Matića koji pogađa tri vezane trojke diže svoju ekipu koja uspeva da na 2 minuta do kraja stgne i izjednači rezultat, ali domaća ekipa Stara trojkom opet pravi razliku i uspeva da upiše pobedu.Od istaknutih pojedinaca na utakmici istakli su se igrači Stara Srđan Vujanović koje je postigao 20 poena i to 5 trojki kao i Vuk Kovijanić koji je upisao 16 poena i imao 9 asistencija, u ekipi Slobode već pomenuti igrač utakmice Čedomir Matić koji je upisao 21 poen i imao 13 skokova.
Mile Medaković, Četitam ekipi Slobode i stručnom štabu na odličnoj utakmici i borbrnosti. Moji momci su bolje igrali tri četvrtine i kontrolisali igru ali nisu uspeli da takvu igru zadrže u poslednjoj četvrtini usled umora i pada koncetracije, malo je nedostajalo da ekipa Slobode pobedi ali uspeli smo da zadržimo prednost i pobedimo. Čestitam mojim momcima na pobedi i ekipi Slobode na odličnoj igri.
Srđan Vujanović, Igrali smo dobru timsku košarku u prvom poluvremenu, ali smo u četvrtoj četvrtini imali pad u igri. Ipak uspeli smo da sačuvamo prednost i popedimo. Čestitam protivničkoj ekipi na odličnoj igri.
Branko Knežević, Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu i fer igri. Takođe im čestitam na zasuženoj pobedi. Bili su mnogo bolja ekipa tri četvrtine. Mi smo poslednju četvrtinu odigrali mnogo bolje i uspeli da dođemo u situaciju da se borimo za pobedu.
Čedomir Matić, Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Mi se okrećemo narednim utakmicama. Trudićemo se da na tim utkmicama ponovimo igru iz poslednje četvrtine.

More in Aktuelno