Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloga, 79:76

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloga, 79:76

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Vukotić Ivica, Čestitam svojim igračima na odličnoj i požrtvovanoj utakmici. Urakmica je bila veoma visokog inteziteta i sa puno borbe i sa jedne i sa druge strane. Momci su se stvarno potrudili i odigrali maksimalno jako, gde sam ja kao trener a verujem i publika uživali u odličnoj utakmici sa puno promene vođstva. Čestitam i igračima Sloge na odličnoj borbi.
Andrija Bačarević, Čestitam mojim saigračima na pobedi, kao i ekipi Sloge na odličnoj partiji. Iako smo mi promašili dosta šuteva za tri poena za razliku od njih, ali smo isto tako uspeli da damo dosta sigurnih koševa iz reketa i tako nadomestimo promašaje za tri. Veoma napeta utakmica ali uspeli smo da osvojimo neke ničije lopte i da odbranimo domaći teren. Okrećemo se sledećem kolu gde ćemo probati da osiguramo prolazak u play off.
Zoran Petrović, Čestitam ekipi Radničkog na sjajnoj utakmici i pobedi koju su odlučile poslednje sekunde, moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu ali bilo koja ekipa da je dobila bilo bi zasluženo. Takođe čestitam mojim igračima na borbi i jakoj igri, ali na žalost ušli smo u problem sa faulovima i to nas je malo poremetilo, ali i sa tim problemima uspeli smo da stignemo dotle da pobednika odlučuje jedna lopta. Idemo dalje spremamo se za sledeću utakmicu kod kuće i sa ovakvom igrom i malo smirenijom glavom uspemo da odbranimo domaćinstvo.
Luka Spasojević, Čestitam mojim saigračima na borbi. Falilo nam je malo da odnesemo dva boda sa ovog teškog gostovanja, rezultat je bio neizvestan do samog kraja, ali desilo se to da sam izašao malo pred kraj sa 5 ličnih i na žalost nisam mogao da pomognem ekipi da dobijemo utakmicu. Mislim da je publici bilo uživanje gledati kao i nama igračima igrati ovu utakmicu sa puno požrtvovanosti, žara i rezultatske neizvesnosti.

More in Aktuelno