Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Star, 115:64

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Star, 115:64

Ubedljiva pobeda Partizana, ostvarena tokom cele utakmice osim prvih pet minuta, kada su gosti zapretili ekipi Partizana da baš neće lako doći do pobede. Reakcija Partizana je usledila kada su shvatili da moraju da iograju košarku da bi pobedili i po kvalitetu slabiju ekipu. Nakon toga sve je došlo na svoje mesto i sa relativno dobrom igrom ostvarili ubedljivu pobedu. Treba naglasiti da je ekipa gostiju u proseku mlađa godinu dana i da pored talenta imaju i solidan kvalitet. Kod gostiju ubedljiviji od ostalih bio je Bardak a kod domaćina Tahmaz sa kompletnom ekipom.
Bojan Simanić, Odigrali smo jednu dobru utakmicu. Drago mi je da je svako ko je ulazio u igru dao doprinos u pobedi. Čestitao bi ekipi Stara na fer i korektnoj igri i poželeo sreću u nastavku prvenstva.
Efe Tahmaz, Igrali smo dobru košarku danas kako u odbrani tako i u napadu U odbrani smo dali svoj maksimum, zaustavili smo njihove napade i odbrana je odlučila utakmicu, mada nam je i napad bio nezaustavljiv što potvrđuje 115 datih poena. Ekipi Starsa želim uspeh u narednom periodu.
Mile Medaković, Čestitam ekipi Partizana na pobedi. Igrali su bolje, imali više energije. Moja mlađa ekipa nije imala snage da se odbrani jačoj, bržoj i kvalitetnijoj ekipi Partizana i želim im uspeh u nastavku prvenstva.
Uroš Bardak, Čestitam igračima Partizana na pobedi Mi smo danas odigrali koliko nam je protivnik dozvolio ali i to smo dobro iskoristili, pogotovu početak. Čvršće su igrali u odbrani i u napadu imali dobru realizacijiju, tako da i pored naše solidne igre nismo mogli ništa protivniku.

More in Aktuelno