Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Vizura, 84:65

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Vizura, 84:65

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Bojan Erić, Čestitam mojim igračima na pobedi i čestitam ekipi Vizure na dobroj utakmici. Utakmica je bila ne toliko teška rezultatski, ali je ovako bila dosta teška za nas, gde smo morali dosta da kombinujemo, sa dosta izmena, da bismo održali dobar ritam. Ušli smo u neku mini-seriju od četri pobede i idemo dalje, nastavljamo još jače.
Danilo Labović, Čestitao bih ekipi Vizure na odličnoj utakmici takođe i svojim saigračima. Zahvalio bih publici na odličnoj atmosveri tokom cele utakmice. Mi se dalje spremamo za ekipu Borca i idemo na teško gostovanje i pokušaćemo da izborimo još neke nove bodove.
Bućan Aleksandar, Čestitam domaćoj ekipi na zasluženoj i ubedljivoj pobedi. Od prvog momenta utakmice do poslednjeg bili su bolja ekipa. Mi nismo danas bili u situaciji da pružimo naš maksimum, ali svakako to ne umanjuje pobedu domaćina. Želim domaćoj ekipi i u seniorskoj konkurenciji da nastavi gde je stala i sve najbolje im želim sledeće godine, nadam se u Kosarkaskoj ligi Srbije.
Miloš Vico, Pre svega bih čestitao protivniku na dobroj borbi. Pokazali su danas veći karakter od nas, borili su se mnogo više. Mi nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, nismo se borili dovoljno, tako da mislim da je to presudilo danas. Mi ćemo se fokusirati na sledeću utakmicu, sledeći trening, da ispravimo ove greške i potrudimo se da igramo bolje u sledećem kolu.

More in Aktuelno