Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Crvena zvezda mts, 72:67

RODA JLS, Partizan NIS – Crvena zvezda mts, 72:67

18 sekundi do kraja utakmice Ekipa C.Zvezde imala je pobedu pred sobom:Tajm aut, prednost i posed lopte ali i juniore Partizana. Njih nisu uspeli da preskoče ali i domaćin se ubrzo revanširao Zvezdi. Nekoliko sekundi do kraja, 3 bacanja i poen minusa. Pod pritiskom Todorović je realizovao jedno bacanje i gle: Eto produžetka. U produžetku se vodila ravnopravna borba do pred sam kraj kada je Partizan obezbedio pobedu sa pet poena razlike, trojkom i bacanjima. Sama utakmica osim uzbudljivog kraja i pojedinačnih poteza igrača ne zaslužuje pohvale jer smo od juniora Klubova koji se takmiče u elitnim Evropskim takmičenjima očekivali mnogo više. Partizan je profitirao pobedom u derbiju, što je uvek važno, i upisom pobedničkih bodova dok je do pobede mogla doći i Crvena Zvezda kao i Partizan potpuno zasluženo. Od pojedinaca u C.Zvezdi istakao se Anđušić, MVU utakmice, a kod domaćina Radovanović i Tarlać i nadamo se da će u sledećim susretima biti više raspoloženijih igrača za igru.Treba istaći da je utakmica odigrana u fer u korektnom ponašanju, bez i najmanjeg oncidenta a što je za pohvalu i nauk ostalim klubovima.
Goran Stevanović, Više puta se ponovilo da jurimo rezultat zbog lošeg početka i ovoga puta smo ostvarili pobedu ali to je mogao da uradi i protivnik, tako da nisam zadovoljan nisačim osim pobede. Moramo do finalnog turnira da popravimo igru jer sa ovom igru nemamo prolaz većeg dometa. Čestitke obema ekipama za borbenost i ipak prikazanu košarku.
Nikola Radovanović, Možda nismo svi kao ekipa odigrali naj bolje ali protivnik je za nijansu slabije i dao nam mogućnost za pobedu, koju smo iskoristili. Teška utakmica. Čestitke za obe ekipe na prikazanom.
Slobodan Klipa, Utakmica na jednu loptu, koju je ovog puta iskoristio Partizan a moglo je biti i obrnuto ali nije, i na tome im čestitam.
Filip Anđušić, Dobro smo krenuli ali kako je utakmica odmicala Partizan nas je sustizao i na kraju u produžetku pobedio, većom koncetracijom a možda i srećom i ja im na pobedi čestitam.

More in Aktuelno