2.MLS

2MLS, Mladost SP – Zdravlje Leskovac, 87:74

2MLS, Mladost SP – Zdravlje Leskovac, 87:74

Favorizovana Mlaodst je posle dosta muke uspela da slomije otpor upornih Leskovčana. Gosti su bolje otvorili utakmicu, međutim Palančani se konsoliduju i dolaze do prednosti već posle prvog perioda. Zdravlje drži priključak skoro pune 3 četvrtine. Mladost tada pravi razliku i dolazi do nedostižne prednosti, koju uspeva da sačuva do kraja meča. Najbolji u kod Palančana, bio je Vuletić sa postignutim 21 poenom . Kod gostiju iz Leskovca pet igrača je postiglo dvocifren broj poena, ali to nije bilo dovoljno da bi izbegli poraz.
Milovan Bogojević, trener ekipe Mladost SP: Igrali smo sa dosta oscilacija. Očekivao sam da ranije napravimo veću razliku. Pobedili smo i to je važno. Ostaje još mnogo da radimo da bi popravili igru. Četitam Zdravlju na dobroj i korektnoj igri.
Dušan Vuletić, igrač ekipe Mladost SP: Loš početak i oscilacije skoro tri četvrtine. Prelomili smo utakmicu u drugom poluvremenu. Želim gostima sreće u nastavku takmičenja.
Lazar Spasić, trener ekipe Zdravlje: Čestitam Mladosti na pobedi. Dobro smo otvorili meč. Držali smo priključak 25 minuta, posle je usledio pad u igri i Mladost je zasluženo pobedila.
Dragan Marić, igrač ekipe Zdravlje: Čestitam ekipi Mladosti na dobroj igri i pobedi i želim im puno sreće u daljem takmičenju. Držali smo se skoro 3 četvrtine ali nismo imali snage da održimo ritam i preokrenemo.

More in 2.MLS