2. ŽLS

2ŽLS, Mileševka – Srbobran, 95:100

2ŽLS, Mileševka – Srbobran, 95:100

Početak utakmice nije nagoveštavao dramu koja se dešavala na kraju četvrte četvrtine.Mileševka je imala kontrolu igre i ravnomerno raspoređene poene igračica iz startne petorke.No, mlada i uporna ekipa gošći iz Srbobrana se nije predavala. Početkom drugog poluvremena došlo je do drastičnog pada u igri domaće ekipe pa je u jednom momentu prednost gošći iznosila i 10 poena. Ipak je ekipa Mileševke našla načina da se vrati u utakmicu , kod rezultata 78-78 Dragutinović je pogodila za tri i činilo se da će tu biti kraj, ali su gošće brzo iskoristile sledeći napad i poentirale, košarkašice Mileševke gube ponovo loptu i sjajna Ivkov pogađa za tri i dovodi svoju ekipu u vođstvo 81-83.Bučevac u prodoru dovodi svoju ekipu do izjednačenja, Srbobran ne koristi napad i Mileševka ima 6 sekundi da organizuje napad za pobedu. Šut Petaković izlazi iz obruča i ide se u produžetak. U produžetku su se bolje snašle igračice Srbobrana, pre svega zahvaljujući perfektnoj igri Tamare Ivkov i zasluženo nose dva boda iz Prijepolja. Košarkašicama Mileševke nije pomogao ni učinak Nataše Bučevac koja je ovog puta imala neverovatnih 74 indeksnih poena od čega 43 poena, 27 skokova i 10 asistencija.
Nada Cmiljanović-Žunić, Čestitam ekipi Srbobrana na zasluženoj pobedi. Po broju poena bi se reklo da je bila dobra utakmica, publika je mogla da uživa u velikom broju poena, ali to pokazuje da je bila jako loša odbrana iz koje sve polazi. Na žalost moju i moje ekipe, bolje su se snašle igračice Srbobrana. Znali smo da će biti teško, znali smo i da su šuterski dobra ekipa, sve smo znali, ali, želje su jedno a mogućnosti drugo. Šta je tu je, idemo dalje, nadam se da ćemo se oporaviti što od poraza što od povreda i bolesti pojedinih igračica i da ćemo nastaviti da predstavljamo Prijepolje na dostojanstven način kao i do sada. Ekipi Srbobrana želim sve najbolje u nastavku takmičenja i da i ubuduće imaju više sreće.
Nataša Bučevac,
Slobodan Subić, Dobra utakmica. Mi smo se za ovu utakmicu vredno pripremali i eto uspeli smo da pobedimo. Imali smo u trećoj četvrtini prednost i 10 poena ali nismo uspeli tada da prelomimo utakmicu i uđemo u mirnu završnicu. Čestitam mojoj ekipi na pobedi, borbenosti, takođe čestitam ekipi Mileševke na fer i korektnoj igri i želim im puno uspeha u nastavku takmičenja. Ovo je za nas značajna pobeda kojom se vraća samopouzdanje mom timu.
Tamara Ivkov,

More in 2. ŽLS