Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Dynamic Vip Pay, 71:68

RODA JLS, Partizan NIS – Dynamic Vip Pay, 71:68

Uzbudljiva utakmica u Maloj Areni, gde je domaćin bio bolji u prvom a gost u drugom poluvremenu. Partizan je dobro počeo utakmicu ali su se gosti brzo konsolidovali i u prvoj četvvrtini izborili zaostatak od dva poena. Druga četvrtina pripala je domaćinu i na kraju se ispostavilo da je ta razlika u poenima i odredila pobednika, jer su naredne dve četvrtine pripale gostima ali sa malim zaostatkom jer ih je dan šut delio do produžetka, a domaćin je na kraju slavio pobedu. Mnogo više smo očekivali od ekipa koje se nalaze na vrhu tabele lige ali osim neizvesnosti u zadnjih deset minuta malobrojni gledaoci ostali su uskraćeni za pravu i kvalitetnu košarku.
Goran Stevanović, Utakmica sa dva različita poluvremena gde je svakom od protivnika pripalo po jedno. Dozvolili smo da posle solidnog početka i dobre igre u drugoj četvrtini, protivnik dođe u egal potpuno neizvestan kraj, gde možemo reći da nam je i sreća pomogla da dobijemo ovu utakmicu. Moramo da poboljšamo našu igru i otklonimo nedostatke kako bi zadržali visok plasman pred završnicu prvenstva.
Luka Kopvačević, Možda je ovo onaj dan kada uz sve pokušaje slabo ide i dobro je da se u takvoj igri utakmica dobije. Moraćemo da popravimo igru i nedozvolimo ovakve padove u igri i nadam se da smo za to sposobni. Čestitke ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri.
Dušan Petrović, Jako teška i neizvesna utakmica a to se i očekivalo. Na početku smo malo slabije odigrali odbranu i odbrambene zadatke odradilči mlitavo dok smo u drugom poluvremenu odigrali čvršće i uspeli da utakmicu dovedemo u neizvesnu završnicu ali protivnik je bio bolji i zasluženo pobedio.
Stefan Dabović, Izgubili smo utakmicu sa tri razlike i evidentno je da smo drugo poluvreme odigrali bolje od prvog.Prvo poluvreme smo počeki jako ali kasnije smo odigrali blago što nije na našem nivou, promašili mnogo važnih šuteva i izgubili na kraju. Idemo dalje, prvenstvo se nastavlja i očekujem našu bolju igru.

More in Aktuelno