Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Sloga, 85:67

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Sloga, 85:67

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Bojan Erić, Čestitam mojim igračima na pobedi. Lepo smo otvorili utakmicu i prvu četvrtinu, ali smo u drugoj četvrtini smo dosta popustili i nisam baš najzadovoljniji pristupom mojih igrača, ali smo uspeli na poluvremenu da se trgnemo i u trećoj četvrtini ostvarimo prednost koju smo održavali do kraja utakmice. Spremamo se za sledeću utakmicu i nadamo se da ćemo uspeti da donesemo 2 boda kući.
Danilo Labović, Pa početak utakmice i prva četvrtina je tekla odlično za našu ekipu i igrali smo našu igru koja nas krasi čitave sezone, ali izgleda da se desio pad u koncentraciji, gubili smo neke lopte koje inače ne gubimo, koje su igrači Sloge uspeli da pretoče u poene i to nas je koštalo izjednačenja na kraju prvog poluvremena. Vratili smo se u tećoj četvrtini i uspeli da odbijemo nalet gostujuće ekipe i da se odvojimo 15-ak razlike i da tim rezultatom privedemo utakmicu kraju.
Vujović Igor, Čestitam ekipi Radničkog na pobedi, kao i mojim igračima koji su se dobro borili danas. Falilo je još malo snage i želje pa da preokrenemo utakmicu u našu korist ali su ipak igrači radničkog uspeli timskom igrom i dobrom odbranom da vrate i održe prednost do kraja utakmice. Okrećemo se sledećem kolu i ispravljanju još nekih sitnica koje su danas bile problem da se ne bi dešavala opet.
Razić Ognjen, Veoma teška utakmica, posebno ovde u gostima, odličan kvalitet. Čestitao bih saigračima na dobroj borbi, ali smo loše otvorili oba poluvremena i prvo i drugo koja smo izgubili sa po 15 razlike i iako smo se u par navrata vraćali nažalost nismo uspeli do kraja da preokrenemo rezultat. Čestitke ekipi Radničkog na pobedi.

More in Aktuelno