Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Borac, 56:99

TRIGLAV KLS, Star – Borac, 56:99

Ekipa Borca mnogo bolje ulazi u meč od ekipe Stara i dobija prvu četvrtinu 14/25, ekipa Stara ni u drugoj četvrtini ne nalazi način da jačom odbranom spreči lake poene ekipe Borca koja i ovu četvrtinu dobija ubedljivo 9/25. Malo bolja igra ekipe Stara prikazana je u trećoj četvrtini ali nedovoljno da dođe do promene rezultata, ekipa Borca i u četvrtoj četvrtini nastavlja da dominira i ubedljivo slavi. Od istaknutijih pojedinaca istakli su se u ekipi Borca Ćurčić Đorđe koji je upisao 26 poena i 12 skokova a u ekipi Stara Vujanović Srđan koji je upisao 17 poena i 7 asistencija. Mnogo bolja igra gostujuće ekipe Borca u svim segmentima igre i zaslužena pobeda.
Mile Medaković, Apsolutno zaslužena pobeda ekipe Borca. Mi smo jako loše ušli uutakmicu, napravili dosta grešaka i promašili čiste zicere što se odrazilo dalje i na dodatni pad igre. To što danas nismo bili kompletni ne opravdava naš loš pristup utakmici. Još jednom čestitke ekipi Borca i stručnom štabu na pobedi.
Srđan Vujanović, Ekipa Borca je mnogo bolje igrala u napadu od nas a takođe i u odbrani, nas nije išao šut u napadu a u odbrani nismo ispunili zadatke i to je razlog ubedljivog poraza. Sve čestitke ekipi Borca na zasluženoj pobedi i želim im sreću u nastavku takmičenja.
Vladimir Zlatanović, Pre svega da čestitam domaćinu na fer i poštenoj borbi. Što se tiče utakmice očekivali smo težu utakmicu ali domaćin osetno slabiji ne igranjem par standarnih, najboljih igrača što je u mnogome kumovalo našoj ubedljivoj pobedi. Sigurno je da smo u ovom trenutku bolji rival od ekipe Stara i možda je razlika previsoka na kraju ali šta je tu je. Domaćinu želim puno sreće u nastavku prvenstva. Mi se okrećemo treninzima i pripremi za meč sa Zvezdom u Čačku.
Đorđe Ćurčić, Čestitam mojoj ekipi na pobedi, ozbiljno smo ušli u utakmicu. Posao nam je znatno olakšan ne igranjem ponajboljih igrača Stara i sigurno da smo pobedili lakše nego što smo očekivali. Čestitke domaćinu na izuzetno fer i sportskoj igri i puno sreće u nastavku prvenstva.

More in Aktuelno