Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mega Bemax, 105:80

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mega Bemax, 105:80

Od početka utakmice Partizan je odigrao čvršće u odbrani araspoloženije u napadu tako da je sem jednog kratkog dela utakmice u trećoj četvrtini bio u rezultatskoj prednosti i na kraju zasluženo pobedio. Imala je i Mega svojih nadahnutih trenutaka ali je to domaćin veoma brzo sprečavao i nedozvoljavao ni pomisao na bilo kakvo iznenađenje.Jedna odlična utakmica gde je Partizan bio za nijansu bolji i to iskoristio da se revanšira ekipi Mege u prvom kolu. Kod ekipe gostiju bolji od ostalih bio je Đurišić i Jović , a kod domaće ekipe MVP utakmice Nikola Radovanović, koji je posebno bio nadahnut, sa indeksom od 53 poena, a pomogao mu je Petrović i Dronjak, kao i cela ekipa.
Bojan Simanić, Odigrali smo jednu dobru utakmicu. Drago mi je da je svako ko je ulazio u igru dao doprinos u pobedi. Čestitao bi ekipi Mege na fer i korektnoj igri i poželeo sreću u nastavku prvenstva.
Nikola Radovanović, Igrali smo mnogo dobru košarku danas kako u odbrani tako i u napadu U odbrani smo dali svoj maksimum, zaustavili smo donekle njihova dva najbolja igrača i odbrana je odlučila utakmicu, mada nam je i napad bio nezaustavljiv što potvrđuje 105 datih poena. Ekipi Mege želim uspeh u narednom periodu.
Veselin Petrović, Čestitam ekipi Partizana na pobedi. Igrali su bolje, imali više energije. Na nama da se konsolidujemo i rešimo sve probleme jer nas čeka teška utakmica.
Nikola Đurišić, Čestitam igračima Partizana na pobedi Mi smo danas bili za nijansu slabiji od protivnika, čvršće su igrali u odbrani i u napadu imali dobru realizacijiju, tako da i pored naše solidne igre nismo mogli ništa protivniku.

More in Aktuelno