Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Sloboda NS, 84:53

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Sloboda NS, 84:53

DUŠAN PETROVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Mi smo ovu utakmicu jako dobro otvorili posebno u odbrani osujetili smo sve njihove napade odradio sam dobar skauting tako da im nismo dali nikakvu šansu od početka utakmice pa do samog kraja.
MVP NIKOLA RADOVANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Ušli smo u utakmicu motivisano, ovo je poslednja utakmica kod kuće u ovom delu sezone, i hteli smo da sa pobedom odemo na pauzu. Čestitao bih mojim saigračima.
NIKOLA DULEJAN TRENER KK SLOBODA NOVI SAD, Čestitke ekipi Dynamica danas su nas nadigrali u svakom segmentu ušli su agresivno, jako, a mi totalna suprotnost sa 30 grešaka na ovakvom gostovanju mislim da nismo imali šta da tražimo. Hvala na gostoprimstvu fer i korektnoj igri mi se okrećemo narednoj utakmici i nadam se da ćemo se iskupiti za današnji poraz.
LUKA ŠARENAC IGRAČ KK SLOBODA NOVI SAD, Moramo da treniramo jače poraz od 30 razlike svakako nije prijatan. Nesigurnost u prevođenju lopte mislim da smo16 izgubili do poluvremena što je nedopustivo protiv jedne ovako ozbiljne i uigrane ekipe.

More in Aktuelno