Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Konstantin, 113:46

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Mi smo odigrali 3 četvrtine dobro, prva četvrtina da kažemo slaba mislili smo da će protivnik sam da se dobije a onda smo morali malo da zaratimo da se spustimo u stav i odigrali dobro 3 četvrtine i pobedili. Nastavljamo dalje po planu do Nove godine.
MILAN TUBIĆ TRENER KK KONSTANTIN, Plasmanom u jedinstvenu ligu smo ispunili naš prvi cilj. Naš drugi cilj je da razvijemo određene igrače koji imaju talenta i određene fizičke predispozicije. Igrali smo protiv ekipe koja je danas bila na znatno višem nivou i ja im čestitam najiskrenije na apsolutno zasluženoj pobedi. Mislim da je naša šansa u nekim utakmicama gde smo konkurentniji i da ćemo u predstojećim utakmicama da probamo da izbacimo par igrača za neku budućnost i perspektivu u našem klubu. A što se tiče Dinamika to je ekipa koja sigurno igra najbolju košarku u ligi. Gledao sam ih u kvalifikacijama to mišljenje imam i sad u desetom kolu. Ja im želim svu sreću i nadam se da biti u borbi za medalju.
VUKAŠIN MINIĆ IGRAČ KK KONSTANTIN, Pre svega želeo bih da čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri mi smo se u prvoj četvrtini borili i imali dobar rezultat ali desio se pad koncentracije i energije u igri i to nas je dovelo do ovog krajnje lošeg rezultata.

More in Aktuelno