Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Borac, 67:73

RODA JLS, Radnički 1950 – Borac, 67:73

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe KK Borac.
Vukotić Ivica, Čestitam igračima i treneru Borca na pobedi i odličnoj igri. Momci iz Čačka su se borili svim srcem i uspeli u drugom poluvremenu sa nekih par pogođenih bitnih šuteva dođu do vođstva i pametnom igrom odbiju naše serije kojima smo bili nadomak preokretanja rezultata. Ostala su još dva kola za ovaj deo sezone, probaćemo da u novu godinu uđemo sa što boljim rezultatom.
Andrija Bačarević, Čestitao bih ekipi Borca na fer i korektnoj igri i dobroj partiji. Borili smo se koliko smo mogli ali nismo uspeli da nađemo još to malo snage da preokrenemo utakmicu iako smo na početku dobro igrali i većim delom bili u plusu. Čestitao bi hi mojim momcima na borbi. Nastavljamo sa treningom pa da probamo da napravimo iznenađenje protiv Partizana u sledećem kolu ovde kod nas.
Zlatanović Vladimir, Čestitam Radničkom na odličnoj borbi i pruženoj partiji. Zadovoljan sam igrom mojih momaka iako bi to moglo još bolje i pametnije da se odigra bez nekih ishitrenih šuteva i srljanja u 5 igrača, ali na nama je da nastavimo da treniramo i ispravimo te neke greške koje su vrlo lako mogle da nas koštaju pobede. Čestitam i mojim igračima na odličnoj borbi.
Boško Bumbić, Zahvaljujem domaćinima na ferpleju i jakoj utakmici, rezultatski neizvesnoj do samog kraja. Uživao sam nadmetajući se sa momcima iz Radničkog a mislim da to mišljenje dele i moji saigrači i igrači Radničkog. Uspeli smo da na kraju odigramo smirenije i sa dobrom odbranom privedemo utakmicu kraju. Čestitke mojim saigračima.

More in Aktuelno