Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Sloboda, 90:70

DUŠAN PETROVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj borbi mi smo počeli utakmicu jako loše ni jedan dogovor iz svlačionice nismo preneli na teren njihova 2 glavna igrača nismo čuvali na način na koji smo se dogovorili i zato je rezultat na poluvremenu bio takav kakav jeste. Posle toga smo drugačije pristupili utakmici i skoncetrisali smo se na njihova 2 najbolja igrača broj 9 i 10 sačuvali smo ih kolektivnom odbranom i tako smo preokrenuli rezultat u naču korist.
NIKOLA MIĆOVIĆ TRENER KK SLOBODA, Čestitam ekipi Dinamika na apsolutno zasluženoj pobedi nama se dešava iz utakmice u utakmicu da od na papiru jačih ekipa imamo dva različita lica da imamo jednu četvrtinu katastrofalno a prvo poluvreme smo igrali odlično sve što smo izdogovarali to smo uspeli da odradimo a onda neobjašnjiv pad u drugom poluvremenu. Mi se okrećemo sledećoj utakmici gde ćemo da jurimo pobedu. Poželeo bih ekipi Dinamika sreću u narednom periodu.
LUKA AKSENTIJEVIĆ IGRAČ KK SLOBODA, Čestitao bih ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri. Prvo poluvreme jako dobro otišli smo na odmor sa prednošću od 7 razlike, u drugom delu veliki pad, dekoncetracija, opuštanje i to je protivnik kaznio.

More in Aktuelno