2. ŽLS

2ŽLS, Art Basket – Vršac d.o.o., 101:69

2ŽLS, Art Basket – Vršac d.o.o., 101:69

Ekipa Art Basketa zabeležila je novu pobedu na domaćem terenu protiv ekipe Vršca. Početak utakmice bio je poprilično efikasan na obe strane tako da se na prvu pauzu otišlo sa 32:23. Druga deonice nastavljena je u istom ritmu, ipak osetniju prednost imale su domaće igračice nakon prvog poluvremena 58:46. U drugom poluvremenu bio je dosta sporiji ritam utakmice, ali je to zbog većeg angažovanja u odbrani, naručito ekipe iz Beograda, u poslednji period se ušlo sa rezultatom 80:56. Meč je bio tada već rešen pa su dobile priliku i igračice sa ,,klupe“. Na kraju rutinska pobeda za Art Basket 101:69.
Milan Vidosavljević, Utakmicu smo započeli u laganijem ritmu što se odmah odrazilo na veliki broj primljenih poena u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo zategli odbranu, rastrčali se i rutinski priveli meč kraju. Ekipi iz Vršca čestitke na fer i korektnoj igri i sreća u nastavku.
N. Vučković, Malo smo lošije ušle u utakmicu i primile veliki broj poena u prvom periodu. Drugo poluvreme smo odigrale dosta bolje tako da na kraju nismo odigrale lošu utakmicu. Srećna sam zbog poveda i čestitam mojim sagračima i ekipi iz Vršca na dobroj igri.

More in 2. ŽLS