Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Konstantin, 95:46

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Konstantin, 95:46

Od prvog minuta ekipa Partizana je u ovu utakmicu ušla sa čvrstom odbranom, efikasnim napadom i ovakav rezultat se morao očekivati. Imali su i gosti dobre periode igre, ali to je kratko trajalo i nije uticalo na krajnji rezultat. Bolji od ostalih kod gostiju bio je Rajković, dok kod domaćina svi igrači zaslužuju pažnju a posebno MVP utakmice Dronjak.
Bojan Simanić, Čestitao bi mojim momcima na energiji i želji tokom svih 40 minuta. Mislim da smo zasluženo pobedili. Ekipi Konstantina čestitam na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće i uspeha u nastavku sezone.
Vidan Dronjak, Otvorili smo dobro utakmicu, imali smo dosta otvorenih šuteva koje smo realizovali. Odbrana nam je dobro funkcionisala, bili smo rastrčani i imali dosta nkontranapada. Odlični smo bili i u skoku. Gostima čestitke na fer igri i korektnom ponašanju sa željom da u nastavku prvenstva imaju više uspeha.
Milan Tubić, Čestitam ekipi Partizana na apsolutno zasluženoj pobedi. Mi trenutno nismo bili na nivou ove utakmice ali mi imamo neki naš cilj koji će mo da izgutamo nadamo se do kraja lige. Čestitke Partizanu još jednom na igri i organizaciji i uslovima za igru
Aleksandar Rajković, Loše smo otvorili utakmicu, imali smo nekoliko izgubljenih lopti na početku utakmice a što je demoralisalo ekipu na samom početku. Partizan je konstantno igrao dobro, pokušali smo da ih rezultatski stignemo ali nam ekipa Partizana to nije dozvolila baš zbog pomenute dobre igre. Čestitke Partizanu na pobedi.

More in Aktuelno