Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS; Ivanjica – Radivoj Korać, 61:77

TRIGLAV ŽKLS; Ivanjica – Radivoj Korać, 61:77

U 6. kolu Triglav ŽKLS, kadetkinje Ivanjice doživele su i peti uzastopan poraz u prvenstvu ovoga puta od ekipe Radivoj Korać rezultatom 61:77 (12:22,19:17,15:22,15:16). Dosta početničkih grešaka na početku utakmice, kao i par diskutabilnih sudijskih odluka dovele su do toga da Beograđanke odu na dvocifrenu razliku već u prvoj četvrtini. U drugom kvartalu domaći posle pogođenih trojki Zorane Kostić i Teodore Jeremić prilaze na minus šest, ali gosti idu ipak sa 8 razlike na veliki odmor. Drugo poluvreme otvara Saška Rozgic pogotkom za dva poena i razlika je ponovo -6, ali tada gošće prave 10-0 i na semaforu je ubrzo 33:49, od tog trenutka igralo se uglavnom poen za poen, za konačnih 61:77 u korist Koraća. Devojke Ivanjice iako vidno umorne, nisu posustajale ni u jednom trenutku, ponovo su četiri devojke igrale svih 40 minuta a peta 37 minuta, što dodatno daje na težini kad se uzme u obzir da većina ekipa u ovakvoj ligi ima na raspolaganju 10 do 12 igračica.
Alen Hadžić – OKK Ivanjica, “Utakmica jako teška i naprona , lose smo otvorili početak utakmice, jurili smo rezultat skoro celo vreme mada smo u jednom trenutku spustili na 5 razlike , međutim stara boljka je ta da nemam zamenu I da utakmicu igram sa 5 igračica celu utakmicu. Čestitao bi protivnicima na fer I lepoj igri , po mom mišljenju jedna od najboljih ekipa “.
Zorana Kostić – OKK Ivanjica, “Utakmica je bila veoma naprona I igrali smo bez izmene I bilo je vrlo malo odmora. Čestiala bi ekipi Korača na borbenoj igri I fer pleju I želela bih da se zahvalim svima koji su došli da nas podrže u ovolikom broju”.
Anđelija Cicvarić – ŽKK Radivoj Korać, “Dali smo sve od sebe na ovoj utakmici I zahvalni smo ekipi Ivanjice na fer plej igri. Zadovoljna sam kako sam odigrala I kako je igrala moja ekipa”.
Milica Janković – ŽKK Radivoj Korać, “Prvo bih da se zahvalim ekipi Ivanjice na fer I korektnoj igri, da napomenem da smo došli bez našeg prvog trenera Nenada Markovića ali su devojke maksimalno ispoštovale sve zadatke iako smo trebali da odmorimo par devojaka jer nam sledi paklen ritam od 5 utakmica u narednih 7 dana.

More in Aktuelno