2. ŽLS

2ŽLS, Duga – Radnički, 48:68

2ŽLS, Duga – Radnički, 48:68

U prvom poluvremenu viđena je izjednačena borba, igralo se u serijama – naletima, ali je prednost na kraju ipak bila +1 na kontu gostiju. Drugo poluvremeno donelo je bolju igru gostujućeg tima, na koju igračice domaće ekipe nisu imale adekvatan odgovor, posebno je zakazao šut domaćina, pa bodovi ovoga puta zasluženo idu u Beograd.
Vuk Stepanović, ŽKK „Duga“, Ovo je jedna od najlošijih utakmica koje smo odigrali na domaćem terenu, ali i generalno u prethodnih nekoliko sezona. Zaista mi nije jasno ovakvo izdanje moje ekipe, jednostavno sve što smo se dogovorili nije ispoštovano, već smo radili suprotno. Razumem da smo mlada ekipa i da smo danas igrali protiv iskusnijeg protivnika, ali isto tako, ali ovakav odnos prema zadacima je neprihvatljiv. Čestitam protivniku na pobedi, vidimo se u Beogradu.
Ivana Bijić, ŽKK „Duga“, Jako loša utakmica za nas, ništa nas nije išlo. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama popraviti igru i utisak. Izvinjavam se navijačima koji su došli da nas bodre.
Filip Borjanović, KKŽ „Radnički“, Pre svega želim da istaknem da sam prezadovoljan energijom i pristupom utakmici. Svaki dogovor iz pripreme meča je ispoštovan. Uspeli smo da zatvorimo prilaz košu i da ekipu koja u proseku daje 70 poena svedemo na 48. Nakon ovoga imamo dve nedelje pauze da još više učvrstimo odbranu i da poboljšamo protok u napadu. Nemam koga da istaknem do celu ekipu.
Marija Stojanović, KKŽ „Radnički“, Ušle smo fokusirane u utakmicu. Od samog starta smo igrale agresivnu odbranu i iz toga dobijale smo samopouzdanje u napadu. Ni u jednom trenutku nismo dozvolile protivniku da se odvoji i u trećoj četvrtini smo napravile prednost koju smo povećavale do kraja utakmice. Verujem da ćemo nastaviti sa ovakvom igrom u nastavku takmičenja.

More in 2. ŽLS