Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Sloga, 90:43

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Sloga, 90:43

Od prvog minuta ekipa Partizana je u ovu utakmicu ušla sa čvrstom odbranom, efikasnim napadom i ovakav rezultat se morao očekivati. Imali su i gosti periode dobre igre, posebno u prvoj četvrtini utakmice ali to je kratko trajalo i nije uticalo na krajnji rezultat. Bolji od ostalih kod gostiju bio je Matić, dok kod domaćina svi igrači zaslužuju pažnju a posebno MVP utakmice Tahmaz Efe.
Bojan Simanić, Ekipu Sloge smo shvatili maksimalno ozbiljno i od samog starta imali smo dobar pristup. Drago mi je da je svako ko je igrao dao doprinos pobedi.Protivniku čestitam na fer i korektnoj utakmici i želim im puno sreće u nastavku sezone.
Efe Tahmaz, Drago mi je što sam MVP utakmice ali mi još draža ubedljiva pobeda mog tima, gde je svako dao svoj maksimum i doprineo pobedi. čestitke protivniku na fer igri a mojoj ekipi na pobedi.
Igor Vujović, Čestitam ekipi Partizana pobedu koja je ovoga puta ubedljiva jer jer je kvalitet Partizana došao do izražaja .Moramo da vidimo i analiziramo našu lošu igru kako bi u narednim utakmicama odigrali bolje.
Strahinja Matić, Čestitke momcima iz Partizana na pobedi koja je mogla biti i sa manjom razlikom da smo odigrali kako je trebalo, ali sada to nije bitno već da naredne susrete odigramo kvalitetnije i dođemo dom bolje igre i pobede.

More in Aktuelno