2. ŽLS

2ŽLS, Art Basket – Radnički 2016, 88:60

2ŽLS, Art Basket – Radnički 2016, 88:60

U derbiju 6. kola dveju neporaženih ekipa, Art Basket je uspeo da savlada ekipu iz Kragujevca. Od samog starta ekipa iz Beograda počela je veoma raspoloženo, uz čak 5 pogođenih trojki u 13. minutu rezultat je bio 42:10. Međutim Radnički uspeva da pronađe svoju igru tako da se na odmor odlazi sa 53:26. Pad koncentracije Arta i dobra igra gošći usledila je novu seriju 17:2 u trećoj četvrtini, ipak serijom domaće ekipe 7:0 u poslednji period se ulazi sa 66:47. Nastavila je domaća ekipa u istom ritmu i u poslednjoj deonici tako da pitanje protivnika nije bilo dovedeno u pitanje, na kraju ekipa iz Beograda odnosi ubedljivu pobedu 88:60 i ostaje jedina neporažena ekipa u ligi.
Milan Vidosavljević, Možda i naša najbolja utakmica u dosadašnjem delu prevenstva, naručito prvo poluvreme. Ušli smo skoncentrisano, ispoštovali sve dogovore što je na kraju i rezultiralo ubedljivom prednošću. Na startu 2. poluvremena imali smo mali pad igre, što je protivnik znao da iskoristi i to bi trebrala da nam bude opomena, da nam se takve stvari ne desavaju. Mlada smo ekipa i tek ćemo pokazati naše najbolje partije. Poželeo bih sreću gošćama u nastavku takmičenja i zahvalio se na fer igri.
Anja Bukvić, Jako smo dobro ušle u utakmicu i imale ubedljivo vodstvo na poluvremenu. Došlo je do malog opuštanja što ne sme u buduće da nam se dešava. Sve u svemu odigrale smo dobru utakmicu. Čestitke mojim saigračima i ekipi Radničkog na fer igri.
Nikola Despotović, Loše smo otvorili utakmicu što nam se dešava od početka lige. Treću četvrtinu smo odigrali onako kako bismo trebali da igramo ali 2,3 loše odluke su presudile da na kraju ne možemo da se vratimo. Čestitke ekipi Arta na fer i korektnoj borbi i želim im sreću u nastavku sezone.

More in 2. ŽLS