Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Crvena zvezda mts, 53:90

RODA JLS, Radnički 1950 – Crvena zvezda mts, 53:90

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe KK Crvena Zvezda MTS.
Vukotić Ivica, Jako je teško reći bilo šta posle poraza od 37 razlike. Mi smo znali da je Zvezda možda i najjači tim u ligi, međutim, možda je razlika malo previsoka s obzirom das mo imali nekih zdravstvenih problema u ekipi. Čestitao bih igračima Crvene Zvezde na odličnoj igri i zasluženoj pobedi
Stevan Jovanović, Mislim das mo dobro krenuli u početku, tačnije u drugoj četvrtini, ali u drugom poluvremenu su jednostavno pokazali da imaju veću želju, volju i to je i presudilo, dopustili smo da daju neke lake poene, nismo uspeli da se vratimo u igru posle pada u 3. četvrtini. Čestitke igračima Crvene Zvezde.
Klipa Slobodan, Mi smo ovu utakmicu i više nego ozbiljno shvatili, pogotovu što smo imali određenih zdravstvenih problema kao i zbog onoga što je Radnički pokazao u prethodna dva kola, i pripremali smo utakmicu jako ozbiljno. Za nas možda i neočekivano da smo uspeli da igramo 40 minuta, gde radnički nije pronašao svoje minute. Zbog toga je i ovolika razlika, ali neće se mnoge ekipe naigrati ovde.
Nikola Manojlović, Radnički iz Kragujevca je veoma borbena ekipa i cilj nam je bio da uđemo jače u utakmicu od njih i sa pametnijom i smirenijom igrom. Uspeli smo da održimo taj tempo do kraja utakmice što je dovelo do pobede. Imali smo malo problema sa njihovim šutem za 3 poena, zato što imaju dobre šutere, ali uspeli smo to da nadoknadimo dobrom odbranom sa ostalih pozicija i pametnijim napadima.

More in Aktuelno