2.MLS

2MLS, Sloga – Beovuk 72, 91:74

2MLS, Sloga – Beovuk 72, 91:74

Ekipa Sloge zabeležila je svoju treću pobedu u prvernstvu. Posle nesrećnog poraza u Pirotu u igri Sloge osećala se nervoza i dosta neiskorišćenih šuteva u prvom poluvremenu.U Nastavku Sloga je poboljšala efikasnost pogotovu u šutu za tri poena prvenstveno Miroslava Radića i svoje voćstvo sačuvala do kraja susreta.Ekipa Beovuk 72 mlada ekipa sa dosta trčanja nije se predavala sve do zadnje čEetvrtine ali iskusni igrači Sloge uspešno su održavali visoku prednost koja je na kraju iznosila 17 poena.U ekipi Sloge efikasnom igrom istakli su se Nikola Kostiuć i Miroslav Radić doj je u ekipi Beovuka 72.
Saša Pavlović: K.K. Sloga, Pokazali smo da dobra odbrana i šut spolja su pravi recept da se dobije svaka ekipa.Iako smo dosta promašivali u prvom poluvremenu nisam imao zamerke mojim igračima jer su igrali borbeno,pokazali zalaganje i koncentraciju.U drugom poluvremenu krenuo nam je i šut sa dinstance pa je rezultat sve vreme bio u našu korist.Gosti su igrali sve vreme na ivici faulova i u takvim utakmicama pitanje je samo kada će se meč prelomiti što je nama i uspelo.
Sloga:Nikola Kostić, Čestitao bih ekipi Beovuk 72 na fer i korektnoj borbi.Mi smo imali teško gostovanje u Pirotu gde smo nesrećno izgubili.U Utakmici za Beovukom znali smo da dosta trče da su mlada ekipa i da se neće predavati svih 40 minuta.U prvom poluvremenu promašili smo dosta otvorenih šuteva,ali u drugom poluvremenu to je došlo na svoje i pokazali smo da imamo bolji i iskusniji tim od gostiju što je pokazao i konačan rezultat.
Nikola Stanić, Čestitam ekipi Sloge na zasluženoj pobedi.Utakmicu je odlučio šut ua tri poena u nastavku utakmice pre svega 4 trojke Miroslava Radića.Ekipa Beovuka poznato je da pravi veći broj faulova ali mislim da je 41 slobodno bacanje za Slogu bilo nesrazmerno u neujednačenom sudijskom kriterijumu.Okrećemo se sledećim utakmicama a ekipo Sloge želim uspeha u nastavku takmičenja.
Beovuk 72: Mihailo Krtolina, Iskrene čestitke ekipi Sloge na fer i korektnoj igri i zasluženoj pobedi.Borili smo se tokom cele utakmice u neizvesnom ishodu ali su nas domaćini šutem spolja u nastavku utakmice onemogućili u našoj želji za uspehom. Očekujemo da u nastavku prvenstva zaigramo sigurnije jer smo i na ovoj utakmici pokazali da možemo da budemo ravnopravan protivnik i iskusnijim ekipama.

More in 2.MLS