Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Borac, 64:81

RODA JLS, Sloga – Borac, 64:81

Utakmica 3 kola Roda Juniorske lige u Kraljevu protekla je u veoma borbenoj i kvalitetnoj igri ekipe Sloge i čačanskog Borca.Sloga je veoma dobro počela susret ali je u drugom delu prve četvrtine omogućila gostujućoj ekipi da brzim kontranapadima kao i šutevima za tri poena ostvari osetnu razliku koju je znalački održavala do kraja utakmice.Zaslužena pobeda ekipe Borca u veoma korektnoj i fer igri.
Sloga: Zoran Petrović, Zaslužena pobeda gostiju,demonstrirali su modernu agresivnu igru za koji nismo imali rešenje zbog skraćenog rostera moje ekipe.Zadovoljan sam igrom mog tima i mislim da ćemo napredovati tokom lige.
Sloga: Bogdan Savić, Utakmicu smo otvorili slabo u prvoj četvrtini.Goste je poslužio šut za tri poena u nastavku kada su ostvarili visoku razliku.Čestitam na pobedi i fer igri ekipi Borca.
Borac: V.Zlatanović, Čestiato bih svojim igračima na velikoj borbenosti i mislim da je to jako bitan faktor.U današnjoj utakmici i pored lošijeg početka uspeli smo da iskontrolišemo ekipu Sloge u šutu sa spoljnih pozicija i da do kraja održavamo korektnu prednost koju smo stekli u prvom poluvremenu.Čestitke treneru domaćih koji odlično radi sa svojim momcima.
Borac: Aleksa Šušić, Veoma borbenom igrom moje ekipe uspeli smo da tokom cele utakmice održavamo prednost koju smo ostvarili u prvoj četvrtini jer su domaćini tokom cele utakmice igrali borbeni i nisu se predavali.Čestitam ekipi Sloge na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno