2.MLS

2MLS, Beovuk 72 – Železničar, 84:88

2MLS, Beovuk 72 – Železničar, 84:88

Nikola Stanić, trener KK Beovuk, Odigrali smo utakmicu sa dosta oscilacija, dva puta smo imali 10-12 poena razlike, ali nismo imali dovoljno snage i koncentracije da utakmicu privedemo kraju. Napravili smo previše individualnih grešaka, promoašili dosta zicera i slobodnih bacanja. Uz povredu Ljube Popovića i veliki broj ličnih grešaka naših visokih igrača nismo uspeli da iskontrolišemo defanzivni skok, pa je protivnik imao čak 13 skokova u napadu. Čestitao bih ekipi Železničara na zasluženoj pobedi.
Mihailo Krtolina, igrač KK Beovuk, Nismo mogli da prelomimo i iskontrolišemo utakmicu i zadržimo rezultat u našu korist zbog grešaka. Moramo dobro da analiziramo ovu utakmicu da izvučemo pouke i ispravimo sve greške za naredne utakmice, jer nas sledeće nedelje čeka teško gostovanje u Kraljevu i daćemo sve od sebe da pobedimo.
Željko Bugarčić, trener KK Železničar, Izuzetno bitna pobeda za nas nakon tri startna poraza. Možda i bitnije od same pobede što smo dobili nekoliko igrača koji su slabije igrali do sada, pre svega Nikolu Petrovića I Draška Radovića koji je ubacio šut za pobedu. Čestitao bih mojim momcima na pobedi, kao i ekipi Beovuka na fer i korektnoj igri i poželo puno sreće u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS