2. ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Radnički 2016, 72:62

2ŽLS, Ljubovija – Radnički 2016, 72:62

Utakmica je protekla u fer atmosferi.Domaća ekipa je u prve dve četvrtine imala prednost ali u trećoj četvrtini došlo do preokreta u igri i u rezultatu i tada je gostujuća ekipa stvorila prednost koju su uspeli da sačuvaju do kraja utakmice.
Petar Arsenović, Utakmicu smo izgubili u trećoj četvrtini, nismo dobro ni otvorili utakmicu. Na poluvremenu sam skrenu pažnju igračicama na treću četvrtinu koliko je bitna. U trećoj četvrtini ekipa Radničkog je napravila prednost od desetak poena. Na kraju nismo imali snage da preokrenemo rezultat do kraja, ekipa radničkog više trenira od nas, ima više igrača u rotaciji. Mi smo danas igrali bez tri igračice koje nose igru pa je i to uticalo na današnju igru protiv Radničkog.
Valentina Vasiljević, Čestitala bih gostujućoj ekipi na pobedi. Mi smo pale u igri u trećoj četvrtini i nismo imale dovoljno snage da se vratimo. Ekipa radničkog je zasluženo pobedila.
Nikola Despotović, Prvo da čestitam ekipi Ljubovije na sjajnoj utakmici, i ako sa manjkom igračica, utakmica je bila kvalitetna. Mi smo jako loše otvorili utakmicu i to nam se dešavalo i u prethodne utakmice ove sezone, onda na poluvremenu krenemo da igramo. Još jednom čestitam ekipi Ljubovije na fer i korektnoj igri
Minela Mehović, Došle smo da pobedimo jer do sada nismo pobeđivali KK Ljuboviju. Ostvarile smo cilj. U prvom poluvremenu smo bili lošiji ali u trećoj četvrtini smo pokazale da možemo da pobedimo, ostvarile smo prednost i postigle cilj.

More in 2. ŽLS