2.MLS

2MLS, Mladost SP – Sveti Đorđe, 97:94

2MLS, Mladost SP – Sveti Đorđe, 97:94

U izuzetno neizvesnoj utakmici, favorizovana Mlaodst SP je teškom mukom došla do pobede nad gostima iz Žitišta, tek posle poružetka. Tokom cele utakmice ekipa Svetog Đorđa je imala minimalnu predlost. Mladost je stalno držala priključak i uspela da izbori produžetak u poslednjem minutu. U dodatnih pet minuta je takođe bilo neizvesno. Imali su gosti poslednji napad za pobedu ali su izgubili loptu i bodovi su ostali u Smederedvskoj Palanci. Najbolji kod domaćina bilo je Hukić sa 25 poena, pratili su ga Krtajić sa 20, Vuletić sa 16 , i Stanisavljević sa 15, dok je kod gostiju najefikasniji bio Nedeljkov sa 21. poenom.
Zoran Milovanović, trener ekipe Mladost SP: Nismo očekivali ovako jak otpor ekipe Svetog Đorđa. Čestitam im na odličnoj igri. Da su ostvarili pobedu ne bi bilo nezasluženo. Nisam zadovoljan našom igrom. Moramo da popravimo dosta stvari da bi učestvovali u borbi za vrh.
Dušan Hukić, igrač ekipe Mladost SP: Važno je da smo dobili utakmicu.Teško je bilo. Uspeli smo da iščupamo pobedu u produžetku. Čestitam gostima na odličnoj i fer igri.
Nenad Vignjević, trener ekipe Sveti Đorđe: Čestitam ekipi Mlaodsti Mladosti na pobedi. Imali smo utakmicu u svojim rukama, ali smo ispustili pobedu. Žao mi je svojih igrača koji nisu nagrađeni pobedom za svoju borbenost.
Luka Nedeljkov, igrač ekipe Sveti Đorđe: Dobro smo igrali tokom cele utakmice. Nismo imali sreće u završnici. Čestitam svojim saigračima na dobroj igri, a ekipi Mlaodsti na pobedi i želim im  uno sreće u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS