Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Partizan NIS, 97:87

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Partizan NIS, 97:87

U 1. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Partizan sa 97:87 . Prvu četvrtina je bolje I sigurnije otvorila ekipa Mega Bemaxa ,domaćin je krenuo jako od samog starta sa dosta trčanja ,kontra napada I tranzicionih poena. Rezultat 24:20. U drugoj četvrtini domaći igrači su nastavili u svom ritmu I već na poluvremenu otišli na plus 8 .  Drugo poluvreme je proteklo u dosta dobroj igri obe ekipe gde pobedu odnosi ekipa Mega Bemaxa. Najefikasniji u redovima Mega Bemaxa su bio je Nikola Đurišić sa 27 poena ,10 skoka I 9 asistencija index 41 dok je u Partizanu Petrovic postigao 24 poena
Veselin Petrović, Čestitam mojim igračima na pobedi,dobri smo bili tri četvrtine i onda pad u poslednjoj što ne bi smelo da se dogodi ali radićemo na tome.Čestitam i igračima Partizana na fer i korektoj igri
Nikola Đurišić, Zadovoljni smo današnjom igrom dosta kontra napada smo imali i laganih poena. Ne sme nam se dešavati pad u četvrtoj četvrtini kao danas.
Bojan Simanić, Čestitam ekipi Mege na zasluzenoj pobedi ,bili su bolji nego mi,imali su veću energiju i želju za pobedom.
Petrović, Lose smo otvorili utakmicu nismo ispostovali ono stto nam je trener zadao,bili su bolji u segment trcanja I tu su nas pretrcali dosta puta I dali lagane poene.Čestitam protivniku na fer I korektnoj igri.

More in Aktuelno