Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Borac, 84:57

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Borac, 84:57

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY:
Otpočeli smo sezonu posle dugih kvalifikacija koje smo imali. Igrali smo 7 utakmica da bi smo se kvalifikovali u jedinstvenu ligu. Kreće liga duga, 8 meseci treba da se igra. Otvorili smo pobedom kod kuće što je naravno dobro, imali smo mogućnost da svi igrači osete parket na prvoj utakmici tako da za sada je sve dobro. Sledeća utakmica je sa Megom okrećemo se tome.
OGNJEN ZIMONJIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY:
Želeo bih prvo da čestitam protivniku na fer i korektnoj igri kao i mojoj ekipi na prvoj pobedi u sezoni. Protivnik je od samog početka bio borben, ali mi smo ispoštovali sve dogovre iz svlačionice, popustili smo malo na početku zadnje deonice ali na kraju zasluženo smo pobedili.
DEJAN TOMAŠEVIĆ TRENER KK BORAC:
Pre svega želim da čestitam Dinamiku na zasluženoj pobedi, bili su bolji na skoku agresivniji. Mi smo odigrali jednu slabu utakmicu i slabo se predstavili danas, na momente smo pokazali da znamo da igramo i agresivnost ali kažem samo na momente i to je na kraju rezultiralo ovim rezultatom. Prvo je kolo polako će sve ovo da se zahukta ja se nadam da ćemo u sledećem kolu prikazati bolju igru.
SIMO MIKAVICA IGRAČ KK BORAC:
Pošteno smo se borili protiv ekipe Dinamika iz Beograda pošteno su nas dobili i čestitam im na pobedi.

More in Aktuelno