2. ŽLS

2ŽLS, Mileševka – Radnički, 78:63

Ekipa Mileševke nije dozvolila iznenađenje na svom terenu. Od početka utakmice su kontolisale igru i konstantno povećavale prednost. Igračice Radničkog su pokušavale da agresivnom igrom po celom terenu preokrenu rezultat u svoju korist ali im to nikako nije polazilo za rukom. Kod Mileševke istakle su se Bučevac sa 40 poena, Ganihodžić 10 i Polovina 18, dok su kod Radničkog poenterski raspoložene bile Divjak sa 15 poena, Vujašević 14, Jovanović 7.Mileševku u sledećem kolu očekuje veoma dugo putovanje u Suboticu a Radnički dočekuje Vršac.
Nada Cmiljanović-Žunić, Čestitam mojim igračicama na pobedi. Mi smo igrali našu igru, nismo se upustili u jurnjavu sa protivnicama, nismo gubili glavu ni kada su krenuli sa agresivnom odbranom po celom terenu. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i u nastavku sezone. Ekipi Radničkog želim puno sreće u nastavku prvenstva.
Nataša Bučevac, Od početka utakmice smo kontrolisali rezultat.Borbena ekipa Radničkog je pokušala da ubrza ritam ali smo mi odoleli njihovoj agresivnoj igri i mirno priveli utakmicu kraju. Nadamo se nastavku pobedničkog niza a borbenoj ekipi Radničkog puno sreće u nastavku sezone.
Tijana Zupančić, Od samog početka ušli smo u njihov ritam i do samog kraja nismo mogli da vratimo našu igru. Utakmica sa jako puno grešaka. Protivnik je u skoro svim segmentima bio bolji i zasluženo pobedio.
Ana Jovanović, Posle napornog puta nismo baš najbolje ušle u utakmicu. Od samog starta smo im dozvolile veliki broj ofanzivnih skokova.Pored problema sa zagrađivanjem imale smo i problem sa mnogo bespotrebno izgubljenih lopti. U odbrani nismo igrale onako kako smo se dogovorili, dok se u napadu, usled loše koncentracije dešavalo da promašujemo zicere i ne postižemo poene po nekoliko minuta. Ekipi Mileševke čestitam na pobedi a nama preostaje samo da se dobro spremimo za naredno kolo.

More in 2. ŽLS