2.MLS

2MLS, Beovuk 72 – Mladost SP, 92:83

2MLS, Beovuk 72 – Mladost SP, 92:83

Vuk Živanović, igrač KK Mladost Sm.Palanka, Nismo dovoljno dobro igrali u odbrani, posebno po pitanju zagađivanja tako da su igrači Beovuka zasluženo pobedili i čestitam im!
Zoran Milovanović, trener KK Mladost Sm.Palanka, Čestitke Beovuku na pobedi. Prava prvenstvena utakmica sa nešto slabijom odbranom sa naše strane, ali idemo dalje i u hodu ispravljao greške.
Nikola Lakić, igrač KK Beovuk, Odigrali smo sjajan meč posebno u drugom poluvremenu, kontrolisali igru i nismo dozvolili protivničkoj ekipi da se vrati u meč i preokrene rezultat. Cela ekipa je dala sve od sebe i tako pokazala da ostale ekipe ne trebaju da očekuje lake utakmice protiv nas i ako smo mlad tim.
Nikola Stanić, trener KK Beovuk, Prva utakmica na domaćem terenu i veoma važna pobeda za nas. Posle slabijeg starta i -8, krajem druge i početkom treće četvrtine smo napravili seriju 19-0 koja je prelomila utakmicu u našu korist. Odigrali smo veoma motivisano i svako od igrača je dao svoj maksimum, uz značajan doprinos igri. Okrećemo se utakmici sa Proleterom koja nas očekuje za četiri dana.

More in 2.MLS