2. ŽLS

2ŽLS, Mileševka – Vršac doo, 76:68

2ŽLS, Mileševka – Vršac doo, 76:68

U prvoj četvrtini ekipe su se smenjivale u vođstvu a Mileševka je zahvaljujući Nataši Bučevac opstajala u igri /od 19 poena, ona dala 17/. Druga četvrtina je donela bržu igru domaće ekipe što je rezultiralo povećanjem vođstva. U trećoj četvrtini je ekipa Mileševke stigla i do 17 poena prednosti ali je onda nastupio drastičan pad koncentracije i prednost se brzo istopila, pogotovo zahvaljujući dalekometnoj paljbi Krstajić i Miletić. Domaće igračice su u zadnjoj deonici pojačale odbranu kao i skok u napadu, proradile su i ostale igračice, Polovina je dala važne poene kada su gošće opet opasno prišle na 4 poena razlike pa iako su Vrščanke nepogrešivo pogađale za tri poena, utakmicu su mirno privele kraju za konačnih 76-68.
Nada Cmiljanović-Žunić, Mi uvek na početku sezone igramo u nekom grču i treba nam vremena da počnemo da igramo. Pa i tada, kad krenemo da igramo kako treba dolazi do pada koncentracije. Čestitam mojoj ekipi na prvoj pobedi u sezoni. Takođe čestitam protivničkoj ekipi na fer ponašanju i prikazanoj igri i pored dugog putovanja i želim im puno uspeha u nastavku sezone.
Nataša Bučevac, Lepo je kad se pobedi na početku sezone. Bila je to fer i korektna igra obe ekipe.Mislim da je presudni faktor na ovoj utakmici bio skok u napadu naše ekipe.
Miroslav Kanjevac, Čestitam ekipi Mileševke na pobedi i želim im puno uspeha u nastavku sezone.
Nevena Krstajić, Čestitam protivnicama na pobedi i fer i korektnoj igri i želim im puno uspeha u nastavku sezone.

More in 2. ŽLS