2. ŽLS

2ŽLS, Art Basket – Radnički BG, 84:60

2ŽLS, Art Basket – Radnički BG, 84:60

Početkom ove utakmice otvorena je nova sezona. Prva četvrtina je protekla poprilično izjednačeno, obe ekipe su ušle stegnuto u utakmicu pa je rezultat nakon ove četvrtine iznosio 16:14. Drugu četrtonu ekipa Art Basketa se čini dodala gas i na krilima I. Miljanić i V. Stefanović na poluvreme otišla sa osetnim vodstvom 42:29. Drugo poluvreme je na jednoj strani obeležila M. Ražnatović, dok je na drugoj takođe sjajna bila V. Divjak. Na kraju trećeg perioda ekipa Art Basketa je praktično obezbedila pitanje pobednika i u poslednju deonicu ušla sa prednošću od 67: 43. Poslednja deonica je protekla izjednačeno tako da je na kraju utakmice rezulat iznosio 84: 60.
Milan Vidosavljević, Prvo bih želeo da čestitam mojoj ekipi na prvoj pobedi na početku sezone. Nismo odigrali najbolju utakmicu, ali to je donekle i očekivano jer smo ubedljivo najmlađa ekipa u ligi saprosekom od 17 godina. Naše ambicije su najveće i ja sam uveren da ove devojke to mogu, što ce i pokazati u nastavku sezone. Ekipi Radničkog bi se zahavlio na fer i korektnoj borbi i poželeo im sreću u nastavku prvenstva.
Višnja Stefanović, Drago mi je što smo sezonu otvorile pobedom. Imamo cida ove sezone odemo do vrha. Čestitam mojim saigrčicama na pobedi i Ekipi Radničkog na dobroj igri.
Filip Borjanović, Dobro smo otvorili utakmicu, međutim slabiji trening ove nedelje koštao nas je nešto neizvesnije završnice. Čestitke ekipi Arta na zasluženoj pobedi.
Vesna Divjak, Otvorile smo dobro utakmicu i na početku pruzžile odličan otpor protivniku, na kraju je presudila bolja fizička pripremljenost. Čestitam ekipi Art Basketa na zasluženoj pobedi.

More in 2. ŽLS