2.MLS

2MLS, BKK Radnički – Konstantin, 97:77

2MLS, BKK Radnički – Konstantin, 97:77

Utakmica je krenula serijom Konstantina 4:12, Radnički se vraća do kraja prve četvrtine i vodi 28:24, druga četvrtina je protekla u egalu, gde Radnički nije uspevao da napravi dvocifrenu prednost i na poluvreme se otišlo rezultatom 48:44; U drugom poluvremenu domaća ekipa izlazi sa mnogo više energije, pogotovo u odbrani i već posle nekoliko minuta odlazi na dvocifrenu prednost. U jednom momentu četvrte četvrtine Konstantin pravi seriju i spušta na jednocifrenu razliku ali Radnički je uspeo da odbije taj nalet gostiju i utakmicu mirno privede kraju.
Goran Vučković, Prvo bih želeo da čestitam ekipi Konstantina na onome što su pokazali danas i da im poželim puno sreće u nastavku sezone. Prva utakmica u sezoni je uvek specifična, pogotovo za domaćina, iz tog razloga smo i odigrali prvo poluvreme sa mnogo propusta u odbrani i primili mnogo poena. Ipak u drugom poluvremenu smo uspeli da utakmicu uvedemo u naš ritam energije i agresivnosti i na kraju dođemo do pobede.
Žarko Valjarević, Želeo bih prvo da čestitam ekipi Konstantina na fer i korektnoj igri. Prvo kolo, mi smo malo nervoznije ušli u utakmicu, napravili smo neke faulove, ipak malo smo osetili neki pritisak, moram da priznam. Na momente smo pokazali da možemo i kako možemo da odigramo, bilo je to od sjaja do očaja, ali za prvo kolo dovoljno za pobedu i nadam se da ćemo tako nastaviti i u daljem takmičenju.
Marko Cvetković, Nismo baš rezultatski najbolje otvorili sezonu, ako hoćemo da tražimo razloge, naći ćemo ih uvek, imali smo i malo problema, u svako slučaju, izgubili smo na osnovnim stvarima, i pre svega, na pristupu. Čestitam ekipi Radničkog na pobedi, mi guramo dalje da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Sve u svemu nije bilo toliko loše s obzirom na sve okolnosti koje su bile, pa ćemo da tražimo dalje prostor za napredak.
Luka Jovanović, Prvo poluvreme smo se držali, mlada smo ekipa, u drugom smo pali, skraćena rotacija, nedostatak igrača, protivnici su pogodili neke šuteve više od nas, kada mi nismo ništa pogađali bili smo nadjačani.

More in 2.MLS