Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Mladost Veternik Odeon Basket, 112:61

RODA JLS, Partizan NIS – Mladost Veternik Odeon Basket, 112:61

Od samog početka domaćin je krenuo sa ozbiljnom i čvrstom odbranom i efikasnim napadom, što je produžio i u ostale tri četvrtine tako da je nakraju ubedljivo pobedio. Partizan je odigrao sa dvanajst igrača od kojih je najrasopoloženiji bio Lazar Stefanović uz pomoć Bajića, Tarlaća, Pažina, dok se kod gostiju istakao Nikola Ćurčić.
Bućan Aleksandar, Dobra i kvalitna igra moje ekipe gde smo mi imali više kvaliteta i koncentracije u u toku utakmice i takvom igrom ostvarili ubedljivu pobedu. Čestitke za obe ekipe .
Lazar Stefanović, Dobro smo otvorili utakmicu i krenuli agresivno i pokazali smo mnogo toga na početku, igrali agresivno odbranu, otvarali kontranapade i dobro organizovali napade. Svi igrači su dobili minutažu, dobro smo igrali, lepa pobeda i sada i sa dobrim raspoloženjem očekujemo završni turnir.
Branislav Gregorić, Čestitao bi igračima i treneru Partizana na rezultatskoj velikoj pobedi. nama je ovo naj lošije izdanje od početka lige. Želim Partizanu sve najbonje u nastavku a mi nastavljamo da radimo.
Nikola Ćurčić, Čestitam Partizanu na fer i korektnoj igri, dobili su nas ubedljivo i zasluženo. Mi smo došli sa manjkom ekipe, trudilimsmo se da odigramo što bolje možemo, nažalist to nismo uspeli i ako je bilo truda, ali has nije išlo a i Partizan odlično odigrao.

More in Aktuelno