Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Radnički 1950, 82:60

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Radnički 1950, 82:60

Obe ekipe ravnopravno su odigrale prvu i treću četvrtinu, dok je druga i četvrta ubedljivo pripala Partizanu, i to sa ubedljivijom razlikom tako da je na kraju Partizanu pripala i ubedljiva pobeda. Ako bi smo gledali utakmicu samo kroz brojeve i statistiku nebi videli jedan borbeni i uporni Radnički , sa izvrsnom prvom četvrtinom i ravnopravnom trećom i željom cele ekipe i nekoliko izvrsnih pojedinaca da rezultat preokrenu ali i jedan kvalitetni Partizan ,sa raspoloženim Tarlaćem koji to nije dozvolio, već sve većom angažovanošću što se utakmica bližila kraju, i ubedljivo i zasluženo pobedila dobrog protivnika. Pohvale zaslužuju svi akteri meča a u ekipi Partizana Luka Tarlać i u Radničkom Andrija Bačarević posebno.
Vedran Popović, Danas jako teška utakmica za nas, posle jakog turnira u Valjevu, sa mnogo povređenih igrača. Radnički kao i uvek sjajna ekipa sa nekoliko istaknutih pojedinaca, uvek borbeni i spremni za maksimum Mnogo čvršće odigrali odbranu i koncetrisaniji napad u drugoj četvrtini i stekli pobedničku razliku koju smo rutinski održali i povećali do kraja.
Luka Tarlać, MVP igrač utakmice, Momci Radničkog su na početku pokazali jaku kolektivnost i dobru košarku. Videvši da naša igra nije baš najbolja u drugoj četvrtini smo pojačali odbranu i napad, tako da smo ubzo ostvarili pristojnu rezultatsku razliku, u tom stilu nastavili i u drugom poluvrenenu i ubednjivo pobedili. Čestitke mojoj ekipi na pobedi a protivniku na fer i korektnoj igri.
Arnaut Stefan, Čestitam Partizanu na fer i korektnoj igri, dobro smo ušli u utakmicu, ali smo u drugoj četvrtini pali sa igrom i oni su tu prelomili utakmicu. Do kraja su držali tu prednost i mirno su priveli utakmicu kraju
Andrija Bačarević, MVP ekipe gostiju, Na početku smo igrali dobro celu četvrtinu dok je kasnije protivnik odigrao mnogo bolje i vodili na poluvremenu. Sa takvom igrom su nastavili u drugom poluvremenu, mi smo još više pali i Partizan je rutinskom igrom priveo utakmicu kraju i ubedljivo pobedio na čemu im čestitam.

More in Aktuelno