Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Radnički 1950, 87:68

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Radnički 1950, 87:68

U 19. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Radniči 1950 sa 87:68. Prvu četvrtina je bolje I sigurnije otvorila ekipa Mega Bemaxa ,domaćin je krenuo jako od samog starta sa dosta trčanja ,kontra napada I tranzicionih poena. Rezultat 22:17. U drugoj četvrtini domaći igrači su nastavili u svom ritmu I već na poluvremenu otišli na plus 12. U drugom poluvremenu I u četvrtoj četvrtini gostujući igrači su pokazali dosta bolju igru ali nedovoljno da stignu rezultatsku razliku od čak 25 razlike koliko je bilo krajem treće četvrtine. Najefikasniji u redovima Mega Bemaxa su bio je Petar Kovačević sa 28 poena ,24 skoka I 5 asistencija index 45, dok je u Radničkom Andrija Bačarević postigao 17 poena.
Dragoljub Avramović, Čestitam mojim igračima na pobedi,dobri smo bili tri četvrtine i onda pad u poslednjoj što ne bi smelo da se dogodi ali radićemo na tome i polako se spremamo za završnicu lige.Čestitam i igračima Radničkog na fer i korektoj igri
Petar Kovačević, Zadovoljni smo današnjom igrom dosta kontra napada smo imali i laganih poena. Ne sme nam se dešavati pad u četvrtoj četvrtini kao danas.
Stefan Arnaut, Čestitam protivniku na pobedi i čestitam svojim igračima na borbi.Dokazali su da su pravi borci.Izvlačimo najbolje iz ovog poraza i okrećemo se sledećem protivniku.
Andrija Bačarević, Čestitam protivniku na pobedi,pokazali su bolju igru.Jedno dobro iskustvo za nas igrajući protiv ovakve ekipe,pokazali su nam koje su nase greške.Idemo na sledećeg protivnika.

More in Aktuelno