Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Partizan NIS, 56:52

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Partizan NIS, 56:52

ALEKSANDAR BUĆAN TRENER KK PARTIZAN NIS, Današnju utakmicu su obeležile jake odbrane na obe strane. Čestitam ekipi domaćina na fer i korektnoj igri a mojim momcima na borbenosti i okrećemo se sledećoj utakmici protiv Actavisa.
LUKA JOVANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Uspeli smo da iznenadimo favorizovani Partizan kod nas kući, odigrali smo jednu čvrstu utakmicu sa malo poena ne baš tako zanimljivu za gledaoce, bile su dobre i jake odbrane na obe strane i to je najviše i obeležilo ovaj meč. Čestitao bih ekipi Partizana na fer i korektnoj igri i mojoj ekipi na pobedi.
NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Pre svega čestitke ekipi Partizana na fer i korektnoj igri i mojim momcima na pobedi. Gledaoci nažalost nisu mogli danas da uživaju u lepoti ove igre ali meni je bitno da su se ovi momci borili i i da su promenili pristup za razliku od prve utakmice u koju smo ušli dosta mekano i nismo mogli da stignemo tu razliku Partizana. Danas smo ovde od samog početka znali šta želimo a to je da damo sve od sebe i ovog puta se desilo da smo mi pobedili. Mislim da je bila čvrsta muška igra nije bila preterano lepa ali svakako da pobeda znači jer Partizan je prvi na tabeli sa samo jednim porazom pre ove utakmice i mislim da će nam ovo poslužiti da još jače i bolje treniramo i da se što bolje spremimo za završni turnir. Sledeća utakmica je protiv Borca dosta jaka na njihovom terenu, to je ekipa koja zna da igra, imaju 5 ili 6 sjajnih igrača ali ako uđemo sa ovakvom energijom možemo da očekujemo neizvesnu utakmicu.

More in Aktuelno