Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Beko, 69:49

RODA JLS, Partizan NIS – Beko, 69:49

Od samog početka domaćin je krenuo sa ozbiljnom i čvrstom odbranom i efikasnim napadom, tako da je u prvoj četvrtini ostvario razliku u poenima koju je tokom cele utakmice povećavao i na kraju došao do zaslužene ubedljive pobede. i pored poraza treba pohvaliti i borbene goste koji su kad god su mogli ozbiljno pretili da smanje rezultat i ako je moguće preokrenu ga. Kvalitetnija ekipa Partizana to im nije dozvilila i igrala onoliko koliko je potrebno za siggurnu pobedu.U ekipi bolji od ostalih bili su MVP utakmice Đorđe Pažin, Lazar Stefanović, Luka Tarlać i Bane Sužnjev, a kod gostiju Vuk Borovčanin Novak Perović i Nemanja Biševac.
Bućan Aleksandar, Dobra i kvalitna igra moje ekipe gde smo mi imali više kvaliteta i koncentracije u u toku utakmice i takvom igrom ostvarili ubedljivu pobedu. Čestitke za obe ekipe .
Đorđe Pažin, Dobra utakmica , atletski jaka, dosta su nam parirali u skokovima ali ipak kompletno smo odigrali bolje i mogu samo da čestitam mojim igračima na pobedi.
Vasilije Budimić, Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Naša tužna predstava. Imali smo na kraju šansu da u zadnjem napadu pređemo 50 poena ali nismo napali i ostali smo na 49 a nadam se biće bolje u sledećem meču.
Vuk Borovčanin, Počeli smo solidno, igrali dobru odbranu ali to je kratko trajalo jer sno ušli u drugi, treći i četvrti period potpuno neorganizovano a Partizan je bio sve bolji, zasluženo pobedio i čestitam im na pobedi.

More in Aktuelno